Splitcam Window Size

Post your SplitCam questions and bug reports here. PLEASE WRITE ONLY IN ENGLISH !
Post Reply
kevin994
User
Posts: 2
Joined: Sun Oct 30, 2016 1:43 pm

Splitcam Window Size

Post by kevin994 » Sun Oct 30, 2016 1:48 pm

I am using Windows 10 & a Lenovo Thinkpad T460p laptop.
I installeed splitcan but the window is very small and the text very big and overlaps.

I tried changing the display setting but to no avail.

vicul

Re: Splitcam Window Size

Post by vicul » Sun Oct 30, 2016 3:00 pm

Can you send us a screenshot of your problem?

The last version of Splitcam is here:

http://splitcamera.com/download.html

Victor

kevin994
User
Posts: 2
Joined: Sun Oct 30, 2016 1:43 pm

Re: Splitcam Window Size

Post by kevin994 » Sun Oct 30, 2016 3:05 pm

Attached screenshot
Attachments
splitcam window.jpg

vicul

Re: Splitcam Window Size

Post by vicul » Sun Oct 30, 2016 3:29 pm

Here is a screenshot for 14" laptop with Win 10:

Image
Try to change a font size of Menu in Settings (for details, see Google).

For Menu I use the size: 9.

User avatar
Fortra
Profi User
Posts: 483
Joined: Mon Feb 07, 2011 1:00 pm
Location: United Kingdom

Re: Splitcam Window Size

Post by Fortra » Sun Oct 30, 2016 3:48 pm

@ kevin994,

He might have his laptop resolution set to it's highest resolution. If so, then that maybe why his video splitcamera window is small. The maximum resolution splitcam is capable of running at is 2048x1536 aspect ratio. His machine is capable of running at a higher resolution that might have been set at 2560x1440 IPS by default. However, you do have an option that you could try reducing your laptop resolution a bit, and see if that improve things.

Here is some info about that machine link below!

https://www.thinkscopes.com/2016/01/03/ ... 460p-t560/
@ USERS, NO BS - PLEASE USE ONE OF THE EXISTING APPROPRIATE TOPIC THREAD WHEN POSTING ANY OF
YOUR QUESTIONS ON HERE... BY USING THE BRIGHTLY
LIT AND NOTICEABLE (POST REPLY) GREEN BUTTON
FOLLOW ARROW DIRECTION BELOW.

<|==<<<

emnipetro
User
Posts: 1
Joined: Mon Sep 24, 2018 11:18 am

Re: Splitcam Window Size

Post by emnipetro » Mon Sep 24, 2018 11:23 am

SplitCam window you can see buttons for access to all SplitCam features.you can use the main menu however the buttons at the bottom of SplitCam window are more usable.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests