Page 1 of 1

Need the option to select the desktop as a source in the multi-desktop environment

Posted: Tue May 30, 2017 11:39 am
by Alex Under
There will be very useful to add the possibility to select between the primary and the secondary Windows desktops, if there are two or more monitors connected.

Re: Need the option to select the desktop as a source in the multi-desktop environment

Posted: Fri Jun 02, 2017 3:06 pm
by vicul
Ok, but I don't promise that task will be high priority

Re: Need the option to select the desktop as a source in the multi-desktop environment

Posted: Tue Oct 17, 2017 5:32 pm
by HorNet505
I second that option.
I use a 5 screen setup and like to stream a particular monitor other than the primary screen.

Re: Need the option to select the desktop as a source in the multi-desktop environment

Posted: Tue Oct 17, 2017 6:52 pm
by vicul
At the moment we cannot add this option into the current Splitcam, have a lot of work with the last MS Win 10. May be in the next copies.

Re: Need the option to select the desktop as a source in the multi-desktop environment

Posted: Wed May 02, 2018 9:52 pm
by HorNet505
any news on this?
I have a 5 monitor setup and am frustrated that Splitcam works only inside the main screen :-(

Re: Need the option to select the desktop as a source in the multi-desktop environment

Posted: Thu May 03, 2018 3:48 am
by vicul
This is In the future plans, maybe in 9.x.x.x version of Splitcam.