Need the option to select the desktop as a source in the multi-desktop environment

Let us know what you'd like to see in the next version of SplitCam. Also if you have any idea for SplitCam Software, write about it here.
Post Reply
Alex Under
User
Posts: 1
Joined: Tue May 30, 2017 11:32 am

Need the option to select the desktop as a source in the multi-desktop environment

Post by Alex Under » Tue May 30, 2017 11:39 am

There will be very useful to add the possibility to select between the primary and the secondary Windows desktops, if there are two or more monitors connected.

vicul
Forum Moderator
Posts: 211
Joined: Wed Oct 23, 2013 10:07 am

Re: Need the option to select the desktop as a source in the multi-desktop environment

Post by vicul » Fri Jun 02, 2017 3:06 pm

Ok, but I don't promise that task will be high priority
SplitCam Team

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests