Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

Post your SplitCam questions and bug reports here. PLEASE WRITE ONLY IN ENGLISH !
vicul
Forum Moderator
Posts: 228
Joined: Wed Oct 23, 2013 10:07 am

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

Post by vicul » Thu Jan 02, 2014 7:58 am

From your last messages I understood you used some hack methods for SplitCam settings, it is not normal, and now I cannot say you why your SplitCam worked like this. Plus, splitCam did not test on VM under Mac.
About audio. Audio channel is an independent channel in the program and cannot influence on video. In PM I send you the schema of of Video/Audio channels. I hope it will help you.
SplitCam Team

resam19
Advanced User
Posts: 27
Joined: Sat Mar 23, 2013 9:19 am

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

Post by resam19 » Thu Jan 02, 2014 8:08 am

vicul wrote:From your last messages I understood you used some hack methods for SplitCam settings, it is not normal, and now I cannot say you why your SplitCam worked like this. Plus, splitCam did not test on VM under Mac.
About audio. Audio channel is an independent channel in the program and cannot influence on video. In PM I send you the schema of of Video/Audio channels. I hope it will help you.

Thanks a lot.. Now I became splitcam hacker.. Yipeeeeeeee..!!! LOL.. :D

resam19
Advanced User
Posts: 27
Joined: Sat Mar 23, 2013 9:19 am

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

Post by resam19 » Thu Jan 02, 2014 8:10 am

But I am doing my testing will soon get back after I get audio also working in splitcam. I have also seen your private message. :lol:

vicul
Forum Moderator
Posts: 228
Joined: Wed Oct 23, 2013 10:07 am

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

Post by vicul » Thu Jan 02, 2014 8:11 am

Good luck.
SplitCam Team

resam19
Advanced User
Posts: 27
Joined: Sat Mar 23, 2013 9:19 am

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

Post by resam19 » Thu Jan 02, 2014 8:34 am

Now I remember I think in some previous version of splitcam for me both audio & video were working.. I forget which version that was. But at that time I was more concerned about settling split cam video driver related problems like APP Crash etc. After I installed present latest stable version 5.15.4.1 I never found audio working. But I settled all the issues relating video drivers. Now I use my own driver for playing video and broadcast but I never cared about audio. Only today I came to know the audio is treated as a separate channel in splitcam unlike regular video players like GOM & VLC were audio and video plays together. Anyway I hope soon I will find a way to make splitcam play both video & audio so that splitcam I can broadcast movie files using splitcam.

resam19
Advanced User
Posts: 27
Joined: Sat Mar 23, 2013 9:19 am

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

Post by resam19 » Thu Jan 02, 2014 8:50 am

Splitcam Version 5.4.6.3 beta with no extra codecs installed both video and audio playing like an AV player. Tested ok for me in virtual box. Ready to send you a video recording of it if necessary. Tried broadcasting the same in Skype both video and audio was received at the other end. :D

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests