Search found 7 matches

by marshalrus
Tue Apr 21, 2015 3:24 pm
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 998413

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

problem with the resolution of the camera Microsoft LifeCam Studio! All the time the picture is displayed at 640x480 square, no matter what option is not selected!
by marshalrus
Wed Oct 30, 2013 9:06 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 998413

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 - fix it but playback quality. wmv files became much worse picture with a mesh 1. You could move only two files and did not install the whole pack. 2. About quality, I did not see any difference there v 5.4.6.0 had a clear smooth images. ...
by marshalrus
Wed Oct 30, 2013 8:33 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 998413

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

Yesterday I sent you a solution about "...line 2651" in Private Message. Did you try it? today after installing a different OS I found another bug in the beta version you expelled 30-10-2013 11-57-14.jpg http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 - fix it but playback quality. wmv...
by marshalrus
Wed Oct 30, 2013 8:10 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 998413

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

vicul wrote: Yesterday I sent you a solution about "...line 2651" in Private Message. Did you try it?
today after installing a different OS I found another bug in the beta version you expelled
30-10-2013 11-57-14.jpg
by marshalrus
Fri Oct 25, 2013 10:01 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 998413

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

vicul wrote:
marshalrus wrote:. It is possible that this error is caused by the lack of a track in the video?
hmmm... maybe. Did you try to play another video? Can I get one of your files for test in my lab?
http://yadi.sk/d/DwTXTw6KBYzgp
test it file

many files have this error
by marshalrus
Fri Oct 25, 2013 8:59 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 998413

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

The error on 2651 is that SplitCam cannot connect to SplitCam Audio Driver. Please, check setting this driver on your PC. For it use Device Manager, see the attached screenshot: https://dl.dropboxusercontent.com/u/51370580/splitcamaudio.jpg It seems that everything is fine in the Device Manager. It...
by marshalrus
Fri Oct 25, 2013 7:05 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 998413

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

Hello, when I try to open a video for broadcast in the program get the following errors. Screenshots attached.
25-10-2013 10-56-48.jpg
error
25-10-2013 10-56-20.jpg
end