Search found 27 matches

by resam19
Fri Nov 28, 2014 8:57 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: IMPORTANT INFORMATION !
Replies: 72
Views: 241714

Re: IMPORTANT INFORMATION !

Everytime I open Splitcam it pops up an error

"Error for http://justin.tv"

I have to click "ok" for splitcam to start.

I am using Splitcam Version 6.6.4.1

Windows 7 ultimate 64 bits.

Is it a bug or some setting problem?
by resam19
Fri Jun 20, 2014 3:59 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: Beta version 6.7.1.5 June 11 2014
Replies: 11
Views: 56243

Re: Beta version 6.7.1.5 June 11 2014

Hello... I always used to broadcast my videos online using the Broadcast SC Video Filter in splitcam. Recently I have updated my k-lite codecs from version from 10.15 to 10.5.5. And also updated my splitcam to latest. After this I find Broadcast SC Video Filter missing for broadcasting my videos. I...
by resam19
Tue Feb 04, 2014 5:12 pm
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 588952

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

"CDirectshow - Problems on line 2651" This is a regular problem with splitcam all versions. But I have settled this problem sucessfully in my windows 7 64 bit pc. Anyone who is facing this issue, who cannot settle the problem even after following admin advice can try my troubleshooting method. I ha...
by resam19
Thu Jan 02, 2014 8:50 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013
Replies: 20
Views: 88411

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

Splitcam Version 5.4.6.3 beta with no extra codecs installed both video and audio playing like an AV player. Tested ok for me in virtual box. Ready to send you a video recording of it if necessary. Tried broadcasting the same in Skype both video and audio was received at the other end. :D
by resam19
Thu Jan 02, 2014 8:34 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013
Replies: 20
Views: 88411

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

Now I remember I think in some previous version of splitcam for me both audio & video were working.. I forget which version that was. But at that time I was more concerned about settling split cam video driver related problems like APP Crash etc. After I installed present latest stable version 5.15...
by resam19
Thu Jan 02, 2014 8:10 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013
Replies: 20
Views: 88411

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

But I am doing my testing will soon get back after I get audio also working in splitcam. I have also seen your private message. :lol:
by resam19
Thu Jan 02, 2014 8:08 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013
Replies: 20
Views: 88411

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

From your last messages I understood you used some hack methods for SplitCam settings, it is not normal, and now I cannot say you why your SplitCam worked like this. Plus, splitCam did not test on VM under Mac. About audio. Audio channel is an independent channel in the program and cannot influence...
by resam19
Thu Jan 02, 2014 6:08 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013
Replies: 20
Views: 88411

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

I m not getting audio while playing video. I enabled all drivers and restarted but still the same. Why?
by resam19
Thu Jan 02, 2014 4:28 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013
Replies: 20
Views: 88411

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

Beta version is working ok on my virtual box. But I am not using the video driver. I am using splitcam disabling video driver. I am not seeing any major problem till now. Will keep on testing and update. Using in Win7 32 bit virtual box mode.
by resam19
Thu Jan 02, 2014 4:22 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 588952

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

Hi I used splitcam for long long time without any problem for streaming any type of videos (avi, mplayer) But with the new version SplitCam v5.15.4.1 I saw this error message CdirectShow - Problem on line 2651 Anybody know the solution? Regards Even I had the same issue with all versions of splitca...
by resam19
Thu Dec 26, 2013 1:00 pm
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013
Replies: 20
Views: 88411

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

@resam19 Sorry, from your post I did not understand what problem was with the Beta copy? I think he's going to install the latest BETA v6.5.1.5, on his system. However he will install it on his system in Virtual Box Mode! It's similar way how Mac users can run Windows on their system using a progra...
by resam19
Thu Dec 26, 2013 9:41 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013
Replies: 20
Views: 88411

Re: Beta version 6.5.1.5 November 22 2013

Going to check beta version 6.5.1.5 in virtual box using windows 7 64 bits. Also going to use K-lite mega codecs also and see the outcome. As far as me splitcam stable version 5.15.4.1 itself is performing wonderfully in my win 7 64 bits. I have mega codecs installed the latest version. Now fixed S...
by resam19
Thu Dec 26, 2013 9:25 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: Skype and SplitCam. If SplitCam doesn't work with Skype
Replies: 15
Views: 155193

Re: Skype and SplitCam. If SplitCam doesn't work with Skype

I have fixed the problem regarding Skype not detecting splitcam if splitcam running in the system before Skype starts. I am using latest stable version 5.15.4.1. Now splitcam goes well with Skype just like other programs. Now it does not matter splitcam running or no when Skype starts. In fact now ...
by resam19
Tue Nov 26, 2013 3:22 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 588952

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

Fortra wrote:@ resam19,

It's on for everyone by default.

(Sent him a PM with instruction on how to cure it) :roll: :mrgreen:

Thank you friend :)
by resam19
Mon Nov 25, 2013 8:04 pm
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 588952

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

Why am I getting mails from splitcam forums without any new post? does it happen only to me or all? :roll: :lol: