Search found 11 matches

by ALoubert
Mon Jul 11, 2016 8:28 pm
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: New version 7.4.4.1 bugging on startup
Replies: 11
Views: 98338

Re: New version 7.4.4.1 bugging on startup

Have you been able to try a fix ?

For now, my v7.2.4.1 permanently reminds me about upgrading, even though I've unchecked the "check for update" item in the options menu !

This is very boring...
by ALoubert
Sun Jun 19, 2016 9:57 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: New version 7.4.4.1 bugging on startup
Replies: 11
Views: 98338

Re: New version 7.4.4.1 bugging on startup

Sorry, still the same error... Here's the log: ==== [2016.06.19, 09:53:12.517 UTC] INFORMATION: > CSplitCamApp::InitInstance() dwThreadId = 9736 ==== [2016.06.19, 09:53:13.269 UTC] ERROR: > Cannot change media format: 0x80040200 ==== [2016.06.19, 09:53:18.220 UTC] INFORMATION: > Version: SplitCam 7....
by ALoubert
Sat Jun 18, 2016 5:45 pm
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: New version 7.4.4.1 bugging on startup
Replies: 11
Views: 98338

Re: New version 7.4.4.1 bugging on startup

Yes, that's right.
It's the right reference.
by ALoubert
Sat Jun 18, 2016 3:11 pm
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: New version 7.4.4.1 bugging on startup
Replies: 11
Views: 98338

Re: New version 7.4.4.1 bugging on startup

Yes, it was the full log ! But indeed, as I told you, as v7.4.4.1 was buggy, I reinstalled the old v7.2.4.1... I thought it would keep the log between the versions. Clearly not, that's perhaps why you didn't find what you were expecting ! So, I reinstalled v7.4.4.1. Here's the (whole) log: ==== [201...
by ALoubert
Fri Jun 17, 2016 10:13 pm
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: New version 7.4.4.1 bugging on startup
Replies: 11
Views: 98338

Re: New version 7.4.4.1 bugging on startup

Hi, There are only the following 4 lines in it: ==== [2016.06.16, 22:19:01.201 UTC] INFORMATION: > CSplitCamApp::InitInstance() dwThreadId = 8396 ==== [2016.06.17, 20:45:05.609 UTC] INFORMATION: > CSplitCamApp::InitInstance() dwThreadId = 7740 I'm running Windows 7 SP1 (with all available hotfixes) ...
by ALoubert
Thu Jun 16, 2016 9:23 pm
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: New version 7.4.4.1 bugging on startup
Replies: 11
Views: 98338

New version 7.4.4.1 bugging on startup

I had v7.2.4.1 version working correctly. This evening, I upgraded to the latest v7.4.4.1. On the application startup, I'm now getting an error window: SplitCam error Cannot change media format: 0x80040200 By clicking OK, the popup closes, and the application finishes to start, initializes and seems...
by ALoubert
Wed Mar 26, 2014 9:32 pm
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 998109

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

vicul wrote:I would like to see on your Sound settings. Please, send me the screenshots of tabs as I shown here
Image
Here they are !
Playback.jpg
Recording1.jpg
Recording2.jpg
by ALoubert
Tue Mar 25, 2014 8:08 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 998109

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

vicul wrote:@ALoubert

Is the button Audio on the Splitcam panel?

Image
Yes. And when I click on it, a dropdown windows appears with audio settings I can configure (mix audio/video channel, choose audio source...etc).
by ALoubert
Mon Mar 24, 2014 10:18 pm
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 998109

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

At the application startup, I always get 2 error windows stating "CSplitCamMic - Problem on line 78". ? This error tells us that Splitcam cannot connect to Audio channel. Perhaps the audio driver did not set correct for install. Try to do the following: - remove Splitcam - reboot PC - install Split...
by ALoubert
Sun Mar 23, 2014 10:25 am
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 998109

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

I just installed v6.6.4.1 of SplitCam... At the application startup, I always get 2 error windows stating "CSplitCamMic - Problem on line 78". Please you inform us about your OS (Win xp/vista/7/8 - 32/64), cpu, ram System is running Windows 7 SP1 (with all available hotfixes) 64bits, English langua...
by ALoubert
Sat Mar 22, 2014 2:45 pm
Forum: SPLITCAM SUPPORT
Topic: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!
Replies: 680
Views: 998109

Re: NEW FORUM & NEW VERSION PROBLEM OR ISSUES !!!

I just installed v6.6.4.1 of SplitCam...

At the application startup, I always get 2 error windows stating "CSplitCamMic - Problem on line 78".

Otherwise, everything works fine...

Can you investigate, please ?